Η φάση είναι DENIM

Τζιν παντελόνια - DENIM

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Όταν μιλάμε για Denim το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια. Είτε ψηλόμεσα, είτε κοντοκάβαλα, είτε σκισμένα, είτε απλά! Όποια απόχρωση και να είναι τα τζίν είναι από τα πιο αγαπημένα κομμάτια τα οποία μπορείς να τα φορέσεις, είτε σε πιο καθημερινές περιστάσεις, είτε όμως και σε πιο σημαντικές. Η ιστορία αυτού του κομματιού ξεκινάει το 1850 όπου οι λεγόμενοι χρυσοθήρες ήθελαν ένα είδος παντελονιού το οποίο να είναι ανθεκτικό και να κρατάει για πολλά χρόνια – και έτσι εμφανίστηκαν τα λεγόμενα denim ή αλλιώς τζίν. Είναι η αλήθεια ότι αυτό το συγκεκριμένο ρούχο μπορείς να το κρατήσεις εώς και 10 χρόνια, καθώς η φόρμα του δεν αλλάζει και είναι δύσκολο να σκιστεί.

Εάν λοιπόν αγαπάς και εσύ όπως και όλες οι γυναίκες το τζίν σου και είναι δύσκολο να το αποχωριστείς από το ντύσιμο σου, σου έχουμε ωραίους συνδυασμούς όχι μόνο καθημερινούς αλλά και πιο βραδινούς. 😉

Αρχικά, ας μιλήσουμε για τους ιδανικούς συνδυασμούς με τόπ. Το απόλυτο must είναι να επιλέξεις ένα μαύρο τοπάκι, είτε ζιβάγκο είτε crop top είτε τοπ, με έξω τους ώμους και να το φορέσεις με το κατά προτίμηση ψηλόμεσο τζίν σου – μιάς και είναι πολύ μέσα στην μόδα. Προσοχή! Εάν το παντελόνι σου είναι φαρδύ προτίμησε μία πιο κολλητή μπλούζα ή εάν η μπλούζα σου είναι φαρδιά προτίμησε ένα πιο στενό παντελόνι. Ο στόχος είναι να μην προσθέσεις όγκο στο σώμα σου. Τέλος, για πιο επίσημο επέλεξε ένα σακάκι ή και το δερμάτινο σου για πιο wild look.

Ύστερα ένα κομμάτι που δεν μπορούμε να παραλείψουμε είναι φυσικά ο συνδυασμός με τα πουκάμισα. Ένας συνδυασμός που όλοι οι stars τον προτιμάνε γιατί είναι κάτι ανάλαφρο αναδεικνύει την σιλουέτα και επίσης είναι πάντα μέσα στην μόδα. Αρχικά μπορείς να επιλέξεις ένα απλό άσπρο ή μαύρο πουκάμισο και είτε να το δέσεις με κόμπο και να γίνει πιο crop top ή να το βάλεις από μέσα, είτε φοράς ψηλόμεσο ή κανονικό τζίν. Εάν θέλεις κάτι πιο χρωματιστό επίλεξε ένα πουκάμισο με έντονα χρώματα ή με έντονα print. Ακόμα δοκίμασε το total denim look που σε θέλει να φοράς από πάνω τζίν πουκάμισο βάζοντας το από μέσα και από κάτω τζίν παντελόνι με ζώνη. Τέλος, μην φοβηθείς να επιλέξεις πουκαμίσες μακριές με ένα τζίν καμπάνα ή με ένα κολλητό τζιν και με μία ζώνη που μπορείς να την φορέσεις  στην μέση σου, πάνω από την πουκαμίσα.

Εάν από την άλλη θέλεις κάτι πιο γρήγορο και safe επίλεξε ένα κοντομάνικο άσπρο ή μαύρο μπλουζάκι και από πάνω την πλεκτή σου ζακέτα. Από κάτω προτίμησε τα sneakers σου να είναι σε ένα χτυπητό χρώμα. Απλό γρήγορο και πάντα τέλειο.

Θέλεις και εσύ να ψάξεις για τζίν παντελόνια; Για ρίξε μια ματιά:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει