Ιδέες και συμβουλές για super total black outfit

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη λατρεύει το μαύρο χρώμα ειδικά όταν μιλάμε για γυναικεία ρούχα. Είναι ίσως το μόνο χρώμα που θα βρεις σε κάθε ντουλάπα καθώς είναι μία safe επιλογή, που κολακεύει κάθε γυναίκα και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Ιδιαίτερο το χειμώνα το μαύρο χρώμα έχει την τιμητική του και φυσικά αποτελεί πάντα trend της εποχής. Και γι αυτές που το αγαπάνε ίσως λίγο περισσότερο δεν υπάρχει καλύτερο ντύσιμο από ένα total black outfit. Total black outfit είναι ένας συνδυασμός ρούχων όλα στην απόχρωση του μαύρου και είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος τρόπος για εύκολο και στιλάτο νύσιμο όλες τις ώρες. Ένα total black outfit δύκολα μπορεί να είναι λάθος ή κακός συνδυασμός.

Παρόλα αυτά θα σου δώσουμε τέσσερις συμβουλές και πολλές ιδέες για να κάνεις ένα super total black look.

  1. To βασικό είναι να δώσεις σημασία στην εφαρμογή! Το μαύρο χρώμα από μόνο του κολακεύει ιδιαίτερα τη σιλουέτα και συνήθως αδυνατίζει. Τόλμησε να φορέσεις κάποιο στενό μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή ή μία μαύρη στενή φούστα τύπου γραφείου που θα εφαρμόζει υπέρχοχα πάνω στο κορμί σου.
  2. Μην αφήσεις το ντύσιμό σου να μοιάζει μονότονο λόγω του total black. Από τη στιγμή που το χρώμα θα ειναι ίδιο επέλεξε να παίξεις με τα υφάσματα και τις υφές των ρούχων που θα συνδυάσεις. Special tip φέτος είναι πολύ στη μόδα το suede καθώς και το τύπου δερμάτινο ύφασμα. Επέλεξε μαύρη suede φούστα, μαύρο ζιβάγκο μπλουζάκι τύπου βισκοζάκι και τύπου γουνάκι παλτό. Επίσης το δερμάτινο κολάν με πουλόβερ και μαύρο παλτό από πάνω μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου σύνολο για το φετινό χειμώνα.
  3. Παίξε με κοσμήματα, ζώνη ή κάποια ιδιαίτερη τσάντα για να δώσεις ένα άλλο ύφος στο ντύσιμό σου. Το μαύρο πάει με τα πάντα δοκίμασε όμως αξεσουάρ οι λεπτομέρειες τύπου μεταλλικές ή ασημένιες για να δώσεις και ένα πιο rock ύφος στο ντύσιμό σου. Επέλεξε ένα μαύρο δερμάτνο μπουφάν με μεταλλικές λεπτομέρειες και τρουκς, μαύρο παντελόνι καμπάνα και ένα μαύρο εφαρμοστό μπλουζάκι κι έφυγες!!
  4. Μη ξεχνάς το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Σε κάθε ντύσιμο πρέπει να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε τα μαλλιά και το προσωπό μας πόσο μάλλον σ ένα total black outfit. Επέλεξε μία ψηλή κοτσίδα ή ίσια μαλλιά με μαύρο τζιν και πουλόβερ για ένα street look και κόκκινο κραγιόν με μαύρο φόρεμα για μία βραδινή σέξυ εμφάνιση.

Μπορεί να σας αρέσει