Εσύ τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου;

Και ναι κορίτσια είναι γεγονός βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου. Μια ημέρα που κάθε γυναιίκα είτε είναι σε σχέση είτε όχι, θέλει να είναι ξεχωριστή. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή αφερωμένη στον έρωτα και το πάθος, μια γιορτή που ανατρέπει την καθημερινότητα μας και της δίνει ένταση και ενδιαφέρον. Για εκείνη τη μέρα είτε βγούμε ένα ραντεβού με το σύντροφό μας, είτε βγούμε για ένα girls night με τις φίλες μας, το βασικό για όλες μας είναι να αναδείξουμε το ρομαντισμό μας και να λάμψουμε. Και φυσικά για να το πετύχουμε, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε στη τύχη του, σε καμία περίπτωση το ντύσιμό μας. Εσύ λοιπόν τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου ??

Αυτό είναι ένα πολύ βασικό ερώτημα για όλες μας. Περναμε πολύ χρόνο και κάποιες προετοιμαζόμαστε αρκετές μέρες πριν για τη συγκεκριμένη γιορτή. Και φυσικά όσο περισσότερο πλησιάζει η συγκεκριμένη ημέρα τόσο μεγαλώνει το άγχος μας για να είμαστε τέλειες! Δε χρειάζεται άγχος όμως γιατί εδώ θα βρείς ιδέες για να επιλέξεις κι εσύ, τι θα φορέσεις του Αγιού Βαλεντίνου!

Το κόκκινο του πάθους..

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το κόκκινο χρώμα εχει την τιμητική του. Φορώντας κόκκινο ερχόμαστε στο επίκεντρο, ξεχωρίζουμε και συγκεντρώνουμε όλα τα βλέμματα χωρίς να το επιδιώξουμε. Γενίκα το κόκκινο, ως χρώμα  του πάθους, έχει την ιδιότητα να εκπέμπει ένα δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και μία δυναμικότητα που ελκύει το σύντροφο μας. Αυτή είναι μια επιλογή για γυναίκες πιο τολμηρές και έντονες ώστε να μπορούν να την υποστρίξουν. Αν έχεις κανονίσει μιά βραδινή εμφάνιση, ένα ποτό ή ένα δείπνο πιο επίσημο, φυσικά δεν υπάρχει κάτι πιο ταιριαστό για τη συγκεκριμένη μέρα από ένα κόκκινο, sexy, κοντό, εφαρμοστό φόρεμα ή ένα πιο ρομαντικό κόκκινο φόρεμα σε άλφα γραμμή. Επίσης δυνατή επιλογή θα ήταν και μία πλισσέ μακριά φούστα σε κόκκινη απόχρωση με μποτάκι και ένα πιο girly t-shirt από πάνω. Από την άλλη αν έχει κανονίσει κάτι πιο απλό όπως μια ρομαντική βόλτα μη δυστάσεις να επιλέξει και πάλι το κόκκινο, σε παντελόνι αυτή τη φορά, είτε τύπου τζιν ή κλασσκό πεντάτσεπο.

All time classic and chic μαύρο..

Και φυσικά γι αυτές που λατρέυουν το μαύρο και δε μπορούν να το βγάλουν από πάνω τους, δε θα μπορούσαμε να μην το σκεφτούμε για εκείνη τη μέρα. Το μαύρο είναι το χρώμα που ταιριάζει σ όλες τις γυαίκες και που όλες λατρέυουν καθώς κολακεύει και έχει το χάρισμα να κρύβει τυχόν ατέλειες. Είναι ένα χρώμα σκοτεινό και μυστήριο, που δίνει την αίσθηση του αισθησιασμού και της γοητείας και έτσι εκπέμπει μία πιο sexy διάθεση. Χρώμα πάντα στη μόδα, κλασσικό και σικάτο!! Για κάτι πιο ξεχωριστό λοιπόν, πιο επίσημο που έχεις κανονίσει σίγουρα θα ήταν ιδανικό το μαύρο μικροσκοπικό sexy φόρεμα σου. Πολύ εντυπωσιακή επιλογή θα ηταν επίσης και μία ολόσωμη μαύρη φόρμα στενή, ώστε να αναδεικνύει τη σιλουέτα σου. Για κάτι πιο χαλαρό  ωραίο θα ήταν επίσης να συνδυάσεις μαύρο φουστάκι κοντό με πιο χαλρό μπλουζάκι από πάνω και μπότα πάνω από το γόνατο. Επίσης μη δυστάσεις να επιλέξεις ημιδιαφάνειες, ειδικά σε δυνδυασμό με το μαύρο θα σε κάνουν να κλέψεις της εντυπώσεις!!

Μπορεί να σας αρέσει