Σακάκια

Σακάκια

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τα σακάκια είναι ένα είδος πανωφοριού τo οποίo όχι μόνο μας κρατάει ζεστές την άνοιξη αλλά και κάνει το ντύσιμο μας να είναι κλασάτο  αλλά και μοντέρνο. Μπορείς να το βρείς σε έντονα αλλά και safe χρώματα όπως το μαύρο ή το άσπρο αλλά και σε διαφορετικές γραμμές όπως το κλασσικό με τις βάτες, το χωρίς βάτες, το κοντό, το μακρύ και το σακάκι σε στυλ ζακέτα. Σε μπερδέψαμε; Μην ανησυχείς! Παρακάτω σου έχουμε tips με τα οποία μπορείς να διαλέξεις και εσύ το σακάκι που σου ταιριάζει περισσότερο.

  1. Αρχικά ας πιάσουμε τα κοντά σακάκια. Το κοντό σακάκι τελειώνει εκεί που αρχίζει η μέση μας. Είναι ιδανικό να το συνδυάσεις με ένα παντελόνι όχι ψηλόμεσο (καθώς θα σου κόβει από το ύψος σου) και με ένα πουκάμισο μακρύ ή ένα μακρύ μπλουζάκι. Εάν θέλεις κάτι πιο απλό συνδύασε το με ένα τοπάκι από μέσα. Τέλος, εάν είσαι ψηλή και με ανοιχτές πλάτες μην επιλέξεις σακάκι με βάτες καθώς θα τετραγωνίσει ακόμα περισσότερο το σώμα σου πράγμα το οποίο δεν θέλεις.
  2. Σειρά έχουν τα μακριά σακάκια. Το μακρύ σακάκι είναι από την μέση και κάτω και ταιριάζει τέλεια με παντελόνια τα οποία είναι ψηλόμεσα και καμπάνες. Συνδύασε το με crop top η τοπάκια και θα το λατρέψεις. Εάν είσαι petit προτίμησε η καμπάνα σου τουλάχιστον να μην είναι τόσο μακριά και να φοράς απαραίτητα ψηλά τακούνια για να συμπληρώσεις το λουκ.
  3. Σακάκια με βάτες. Τι να πρωτοπούμε για αυτό το συγκεκριμένο στυλ. Κλασσικό σικάτο και πάντα μέσα στην μόδα. Επίλεξε ένα σακάκι με βάτες το οποίο να έχει έντονα prints και δεν θα το μετανιώσεις. Συνδυάζεται με τα πάντα αρκεί να προσέξεις ένα πράγμα. Εάν είσαι ψηλή ή έχεις ανοιχτές πλάτες προτίμησε ένα σακάκι το οποίο να μην έχει βάτες καθώς θα τετραγωνίσουν το επάνω μέρος του σώματος σου και δεν το θέλουμε.
  4. Τέλος τα σακάκια ζακέτες είναι ιδανικά για καθημερινές κυρίως εξόδους αλλά και απογευματινές. Μπορούν να φορεθούν και σαν ζακέτες με ένα τοπάκι απλό από μέσα και ένα τζίν ή ένα κολάν. Αρβυλάκια ή μπότες είναι must για το συγκεκριμένο λουκ.

Για τα αγαπημένα σου σακάκια κοίτα εδώ:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει