Γυναικείο σακάκι και πως να το φορέσεις!

Γυναικείο σακάκι και πως να το φορέσεις!

Τα γυναικεία σακάκια ταυτίζονταν ανέκαθεν με το office look και αποτελούν ένα από τα πιο κομψά όμορφα πανωφόρια που μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι ένα πολύ κλασσικό κομμάτι με διαχρονική αξία που προσδίδει κομψότητα και ιδιαίτερο στυλ σε κάθε σου ντύσιμο. Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα φέτος το σακάκι έχει κυριαρχίσει στις τάσεις και φοριέται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δεν είναι πλέον μόνο το κλασσικό κομμάτι που θα επιλέγαμε για τη δουλειά αλλά ένα ρούχο που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες και σε πολλά διαφορετικά outfits, δίνοντας τους ιδιαίτερο χαρακτήρα και ύφος.

Τα τελευταία χρόνια επίσης το σακάκι έχει αρχίσει να φοριέται και από κορίτσια πιο μικρής ηλικίας και να ξεφεύγει από την αντίληψη ότι αφορά μόνο γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και με συγκερκιμένο στυλ. Γενικά αυτή η αντίληψη πλέον δεν υπάρχει. Ένα σακάκι μπορέι να έχει μία θεωρία αν όμως ξέρεις να το συνδυάσεις σωστά, μπορείς να το προσαρμόσεις σε κάθε σου ντύσιμο όποιο κι αν είναι το στυλ σου.

Πως να το φορέσεις..

Σακάκι στο γραφείο: Υπέροχα σύνολα για το γραφείο ή τη δουλειά αποτελούν τα κουστούμια με παντελόνι ή φούστα. Συνδυασμένα με ένα πουκάμισο ή ένα αέρινο μπλουζάκι, τα κουστούμια δημιουργούν ένα business look για κάθε εργαζόμενη γυναίκα. Συνήθως τα σακάκια για το γραφείο είναι μεσάτα ή κοντά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να τα φορέσεις με οποιοδήποτε στυλ θέλεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να το υποστηρίζεις και να το συνδυάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν στη εργασία σου έχεις την ελευθερία να φορέσεις κάτι πιο σύγχρονο επέλεξε τζιν παντελόνι με ελαφρύ πουκαμισάκι και oversized σακάκι από πάνω.

Casual ντυσίματα με σακάκι: Ένα σακάκι μπορεί να αποτελέσει υπέροχη επιλογή και για casual ντύσιμο. Επέλεξε ανάμεσα στα μεσάτα, φαρδιά, κοντά ή μακριά γυναικεία σακάκια αυτό που ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο σου και κολακεύει τη σιλουέτα σου για να κάνεις ένα εκθαμβωτικό σύνολο. Φορεσέ το με jean ή κολάν και ένα μπλουζάκι ή T-shirt από μέσα και είσαι έτοιμη. Φέτος επίσης είναι ση μόδα τα φορέματα με πιο αθλητικό στυλ κοντομάνικα και ίσως με ρίγα στο πλάι δοκίμασέ να τα συνδυάσεις με σακάκι και λευκό αθλητικό κι έφυγες.

Σακάκι σε πιο επίσημες και βραδινές εμφανίσεις: Το γυναικείο σακάκι είναι μια υπέροχη επιλογή για τις βραδινές σου εξόδους. Ταιριάζει με παντελόνι ή φούστα και δημιουργεί υπέροχα θηλυκά σύνολα σε συνδυασμό με ψηλατόκουνες γόβες αλλά και ψηλές μπότες. Μπορείς ακόμα να το συνδυάσεις με κολλητό παντελόνι ή κολάν για μια εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο ποτό σου. Δοκίμασε λοιπόν να φορέσεις ένα υπέροχο cocktail dress ή ένα σύνολο με φούστα και ένα κοντό σατέν ή βελούδινο σακάκι.

Μπορεί να σας αρέσει