Τα ιδανικά πουκάμισα για την δουλειά

Πουκάμισα από την ERG Fashion

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Έχεις ξυπνήσει για να πας στην δουλειά σου αλλά αναρωτιέσαι εάν αυτό το καινούριο πουκάμισο που πήρες είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο χώρο και αν όχι τότε ποιο είναι; Μην ανησυχείς σου έχουμε την λύση και μπορούμε να σου δείξουμε με ποιους τρόπους μπορείς να διαλέγεις τα πουκάμισα για την δουλειά σου.

Αρχικά, προτίμησε πουκάμισα που να μην είναι διαφανή, καθώς θα φαίνεται από μέσα το δέρμα σου και τα συγκεκριμένα πουκάμισα είναι πιο κατάλληλα για εξόδους. Ύστερα, προτίμησε πουκάμισα τα οποία δεν είναι πολύ κολλητά για να είσαι άνετη! Τα έντονα χρώματα είναι μέσα στο στυλ γραφείου αλλά προτίμησε να μην έχουν πολλά σχέδια και έντονα prints. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα που μπορείς να διαλέξεις και τα πιο safe είναι το καφέ, το μαύρο, το άσπρο, το κόκκινο,το χακί, το μουσταρδί και το navy blue. Μία ωραία επιλογή είναι το τζίν πουκάμισο (εάν επιτρέπεται βέβαια στον χώρο που εργάζεσαι) και τα πουκάμισα με άσπρες και γαλάζιες ρίγες. Απόφυγε τα καρό πουκάμισα γιατί είναι πιο casual και είναι ιδανικά για καθημερινές εξόδους. Τέλος, πες ναι στα φαρδιά πουκάμισα (με όχι τόσο έντονο πατρόν) στυλ πουκαμίσες γιατί ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και μπορείς να το φορέσεις με ένα ζωνάκι στην μέση και από κάτω με ένα κολάν ή με μια παντελόνα.

Οι επιλογές σου για να συνδυάσεις τα πουκάμισα για την δουλειά σου είναι πολλές. Προτίμησε τα σακάκια πάνω από το πουκάμισο σου μιας και σου δίνουν ένα πιο επίσημο λουκ. Προσοχή! Το χρώμα που θα διαλέξεις στο σακάκι σου καλύτερα να είναι σε ένα casual χρώμα όπως το μαύρο και το άσπρο για να ταιριάζει με όλα. Επίσης μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο κομμάτι με μία παντελόνα και από μέσα το πουκάμισο ή με μία φούστα midi με μία ζώνη στην μέση. Σου προτείνουμε η φούστα να μην είναι κολλητή αλλά να είναι κλος που είναι πολύ στην μόδα 😉

Για πουκάμισα γραφείου ρίξε μία ματιά εδώ:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει