Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις πλεκτές ζακέτες

Πλεκτές Ζακέτες από την ERG

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Οι πλεκτές ζακέτες έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας αλλά και στην ντουλάπα μας! Θέλεις να βγείς για μία βόλτα, για έναν καφέ ή μία βραδινή έξοδο; τι πιο ωραίο και σικάτο, από το να επιλέξεις μία πλεκτή, ζεστή  και απαλή ζακέτα. Όμως, όταν μιλάμε για τις πλεκτές ζακέτες – δυστυχώς – δεν αναφερόμαστε σε ένα μόνο συγκεκριμένο στυλ, αλλά σε διάφορα, όπως το ντραπέ, η πιο κοντή πλεκτή ζακέτα, η πιο μακριά, αλλά κι εκείνη με κουμπιά ή σε σχήμα v, και πάει λέγοντας. Εάν δεν ξέρεις λοιπόν ποια από όλες να διαλέξεις και πώς να την συνδυάσεις, θα βρείς παρακάτω μερικές συμβουλές και tips για εσένα.

Αρχικά, η κοντή πλεκτή ζακέτα (με κουμπιά) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τοπ, ώστε να μην χρειαστεί να διαλέξεις μπλούζα. Φοριέται με  φούστα, με  παντελόνι ή ακόμα και σορτς. Επιπλέον, η συγκεκριμένη ζακέτα φοριέται και ανοιχτή μαζί με ένα κοντομάνικο ή ένα ζιβάγκο.  Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να την συνδυάζεις με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από μέσα και όχι με ριχτό! Καθότι θα σου προσθέσει όγκο που δεν θέλεις 🙁

Από την άλλη, οι μακριές ζακέτες φοριούνται για να κρύψουν μικρές ατέλειες του σώματος – κυρίως ατέλειες στην περιοχή της περιφέρειας! Φοριούνται, κυρίως, με στενά από μέσα, για παράδειγμα ένα στενό μπλουζάκι και ένα κολάν ή ένα στενό παντελόνι. Απόφυγε να το συνδυάσεις με φαρδιά ρούχα γιατί η μακριά ζακέτα είναι ήδη φαρδιά και κατά συνέπεια, το σώμα σου θα κρυφτεί σε έναν τεράστιο όγκο!

Τέλος, οι ντραπέ ζακέτες, οι οποίες είναι συνήθως χωρίς κουμπιά. Είναι ιδανικές να συνδυάζονται με τοπάκια, τιραντάκια, ζιβάγκο και παντελόνες. Μπορείς να τις βρείς με ιδιαίτερα μοτίβο και χρώματα. Προτίμησε η πρώτη σου ντραπέ ζακέτα με print να είναι σε γήινες αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζει με όλα σου σχεδόν τα ρούχα.

Ό,τι σχέδιο και αν αποφασίσεις και όποιο χρώμα και αν διαλέξεις η πλεκτή ζακέτα θα έχει πάντα τον τίτλο ως το πιο βασικό ρούχο σε μία γυναικεία ντουλάπα. Παρακάτω μπορείς να βρείς διάφορα σχέδια και χρώματα σε πλεκτές ζακέτες.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει