Τα must have παντελονια για το καλοκαιρι..Συνδυασε τα!

ΤΑ MUST HAVE ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΑ!

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τον Αύγουστο, την καρδιά του καλοκαιριού και ταυτόχρονα το πιο ζεστό μήνα του χρόνου. Είναι ο μήνας που αναζητάμε πιο πολύ από ποτέ τα πιο δροσερά, αέρινα και άνετα ρούχα για να φορέσουμε. Και φυσικά την τιμητική τους έχουν όλων των ειδών τα φορέματα, οι φούστες και τα κοντά ολόσωμα φορμάκια, με τα παντελόνια να έρχονται πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις των γυναικών. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες περιστάσεις που απαιτούν παντελόνι και άλλες που το παντελόνι είναι η καλύτερη επιλογή. Γι αυτό λοιπόν αποφασήσαμε να σου αλλάξουμε τη γνώμη.. ότι με ένα παντελόνι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως καλοκαιρινό outfit και να σου δώσουμε ιδέες για να το επιλέξεις!

Το καλοκαίρι οι επιλογές στα γυναικεία παντελόνια είναι πολλές και ανάλογα το σωματότυπό μας αλλά και το προσωπικό μας style στο ντύσιμο, μπορούμε να επιλέξουμε το αγαπημένο μας παντελόνι για να είμαστε υπέροχες αλλά λαμπερές από το πρωί ως το βράδυ! Η δουλεία είναι το πιο συνηθισμένο μέρος που ένα παντελόνι φαντάζει ιδανική επιλογή ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά και άλλες περιπτώεις όπως ένα πιο δροσερό βράδυ στο νησί!

Παντελόνες

Τα must have παντελόνια για το καλοκαίρι και πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών είναι οι φαρδιές παντελόνες. Είναι ιδανικά για κάθε σωματότυπο και ιδιαίτερα φέτος έρχονται για να κλέψουν τις εντυπώσεις σε πολλά έντονα χρώματα αλλά και εμπριμέ και floral prints που θα λατρέψεις. Είναι άνετα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ κάνοντας τις εμφανίσεις σου ξεχωριστές. Πως να συνδυάσεις τη παντελόνα σου :

Με το κλασικό πουκάμισο φορώντας το από μέσα. Μπορεί να είναι σε όποιο χρώμα επιθυμείς αν και για αυτήν την εποχή εμείς θα σας προτείναμε, το λευκό και το κόκκινο ειδικά αν είσια ήδη μαυρισμένη, το μαύρο για μιά πιο βραδινή εμφάνιση, αλλά και πουκάμις αμε print όπως πουά που φέτος είναι πολύ στη μόδα.

Με ένα απλό t-shirt και μία ελαφριά ζακέτα σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μία σπορ και σικάτη βραδινή εμφάνιση για τα πιο κρύα βράδια.

Με crop top, ιδιαίτερα αν οι αναλογίες τη μέση το επιβάλλουν και ένα ψηλό πέδιλο για το ποτό σου το βράδυ ή ακόμα και μ΄ένα αλητικό για ένα χαλαρό καφέ.

Σορτς

Ότι σορτς και να επιλέξουμε το καλοκαίρι, το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτό μπορούμε να κάνουμε εκπληκτικούς συνδυασμούς για το πρωί αλλά και το βράδυ! Υπάρχουν άπειρα σχέδια και υφάσματα για να επιλέξεις το κατάλληλο σορτς για το καλοκαίρι σου. Τζιν σορτάκια, υφασμάτινα, λινά, μονόχρωμα, με print, φαρδιά ή και πολύ εφαρμοστά, σορτσάκια όλων των ειδών για να επιλέξεις! Τα must have σορτάκια και πως να τα συνδυάσεις:

Τα jean σορτς είναι από τα πρώτα ρούχα που μας έρχονται στο μυαλό το καλοκαίρι. Συνδυάζονται εύκολα και μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις! Μπορείς να επιλέξεις ένα jean σορτς ψηλόμεσο και να το συνδυάσεις υπέροχα με ένα μονόχρωμο φανελάκι και με μία μακριά δαντελωτή ζακέτα.

Για τις πιο βραδινές εμφανίσεις, επέλεξε ένα μοναδικό μπλουζάκι με λεπτομέρειες από δαντέλα για να είσαι chic και sexy. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα σορτς από ύφασμα ή σε λινό, το οποίο είναι άνετο και δροσερό για όλο το καλοκαίρι και μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα! Συνδυάστε το με την αγαπημένη σου boho μπλούζα και με μια τσάντα με κρόσια ή πλετή.

Ζιπ κιλότ

Οι παντελόνες αυτές έχουν αγαπηθεί πολύ και φοριούνται από την πρωινή βόλτα και το γραφείο, μέχρι την βραδινή έξοδο ή για έναν γάμο ή βάπτιση. Πρόκειται για ένα παντελόνι που επίσης ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες.

Δημιούργησαι όμορφους και κομψούς συνδυασμούς για τη δουλειά σου, φορώντας την παντελόνα αυτή με ένα πουκάμισο ή μια απλή και σεμνή μπλούζα. Για να ολοκληρώσεις το ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ, επέλεξε ένα κομψό ζευγάρι κλασσικές γόβες.

Για τη βραδινή σου έξοδο συνδύασε την αγαπημένη σου ζιπ κιλότ με ένα αέρινο μπλουζάκι, ένα μπούστο ή ένα crop top και ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τις γόβες σου.

Μπορεί να σας αρέσει