Ολόσωμη Φόρμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Ολόσωμη Φόρμα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η ολόσωμη φόρμα είναι ο ορισμός ενός ολοκληρωμένου κλασσικού και λαμπερού συνόλου. Τα πρώτα χρόνια που οι τάσεις της μόδας έφεραν την ολόσωμη φόρμα στην ζωή της γυναίκας, οι γυναίκες δεν πίστευαν πολύ σε αυτό το λούκ. Τώρα έχει γίνει το πλέον αγαπητό κομμάτι, το οποίο κάθε γυναίκα έχει ή και αν δεν έχει πρέπει να αποκτήσει. Η ολόσωμη φόρμα δεν είναι τόσο δεσμευτική και επίσης είναι αναγκαίο  για σένα εάν είσαι ο τύπος που ψάχνει τελευταία στιγμή τι να φορέσει.

Αρχικά, η ολόσωμη φόρμα αντιπροσωπεύει μια γυναίκα δυναμική η οποία δεν φοβάται να φορέσει είτε μια ολόσωμη φόρμα πιο φαρδιά σε στυλ worker είτε μία ολόσωμη φόρμα που θα είναι εφαρμοστή και θα αναδεικνύει την σιλουέτα της. Είναι ιδανικό ρούχο για κάθε περίσταση και για κάθε τύπο γυναίκας. Το μυστικό του συγκεκριμένου κομματιού είναι να βρείς την πιο κατάλληλη για το σωματότυπο σου και να ξέρεις ανάλογα με το στυλ που θέλεις να κάνεις πώς να την συνδυάσεις. Γι’αυτό  λοιπόν αυτή η λίστα θα σε βοηθήσει στην επιλογή σου.

Καταρχάς εάν έχεις πολύ ύψος φέρσου έξυπνα και αγόρασε μία ολόσωμη φόρμα με φαρδιά πατζάκια που θα αναδείξει το σώμα σου. Από την άλλη οι πιο petit γυναίκες θα πρέπει να διαλέγουν ολόσωμες φόρμες όχι μακριές γιατί το σώμα τους θα χαθεί. Προτίμησε μία ολόσωμη φόρμα τύπου ζιπ κιλότ ή ακόμα και τζιν που θα μπορείς να ανεβάσεις τα πατζάκια.

Εάν έχεις κοιλίτσα επίλεξε μία ολόσωμη φόρμα με το λάστιχο στην μέση. Το λάστιχο αποσπάει την προσοχή και σου καλύπτει την κοιλίτσα. Επίσης αυτό το συγκεκριμένο λουκ κάνει τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα 😉

Εάν έχεις σώμα μήλο επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα που να είναι πιο φαρδιά ώστε να μην κολλάει στις περιοχές που θέλεις να κρύψεις. Προσοχή! Δεν πρέπει να σε τρομάζει γενικά το φαρδύ τύπου καθώς οι τάσεις την μόδας έχουν προχωρήσει, θέλοντας την γυναίκα να αισθάνεται άνετα ακόμα και με το πιο φαρδύ / άνετο λουκ!

Εάν έχεις σώμα αχλάδι, επίλεξε μία ολόσωμη φόρμα που φαρδαίνει στο κάτω μέρος που γίνεται καμπάνα ή μία ολόσωμη φόρμα με λάστιχο στην μέση αλλά που θα ανοίγει προς τα κάτω.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτό το κομμάτι είναι να επιλέξεις ένα ριγέ κοντό σακάκι  και από κάτω είτε γόβες είτε oxford παπούτσια. Επιπλέον δοκίμασε να φορέσεις για πιο καθημερινό λουκ μία πλεκτή ζακέτα από πάνω ή ένα πλεκτό κοντό, έτσι ώστε το πουκάμισο να βγαίνει από το πλεκτό σου. Προσοχή ο συγκεκριμένος συνδυασμός γίνεται μόνο εάν η ολόσωμη φόρμα σου είναι τζίν και πιο κολλητή.

Το αγαπημένο σου ρούχο είναι βρίσκεται εδώ, αρκεί να ρίξεις μία ματιά:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει