Τα must have καλοκαιρινα ρουχα που πρεπει να αποκτησεις!

ΤΑ MUST HAVE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!

Το καλοκαίρι έχει φτάσει, η θερμοκρασία ανεβαίνει διαρκώς και η διάθεση μας για να ανανεωθούμε και να αλλάξουμε το ντύσιμο μας χτυπάει κόκκινο. Η αλλαγή της κάθε σεζόν επιβάλλει και την αλλαγή στη ντουλάπα μας..ειδικά το καλοκαίρι με τον ήλιο και τη ζωντάνια δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να φροντίσει το ντυσιμό της και να ανανεωθεί, είναι η εποχή που όλες λατρεύουμε!! Οι επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στο ντύσιμό μας είναι αρκετές, πολλά χρώματα, σχέδια αλλά και πολλά είδη και γραμμές γυναικείων  ρούχων για να επιλέξουμε.

Το βασικό πράγμα για να φτιάξεις τη καλοκαιρινή σου ντουλάπα είναι να μελετήσεις αυτά που επιβάλλει η μόδα προσαρμόζοντάς τα στο δικό σου προσωπικό στυλ. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να συμπεριλάβεις στα outfits σου τα must have καλοκαιρινά ρούχα για το 2019.

ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Οι μπλούζες είναι το ρούχο που όλες μας έχουμε σε αφθονία και ποτέ δεν μας αρκούν. Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια, υφάσματα και είδη που σίγουρα πάντα κάτι θα μας λείπει! Για το καλοκαίρι φρόντισε η επόμενη αγορά σου να είναι ένα boho μπλουζάκι σε άνετη γραμμή. Συνδύασέ το με ένα jean σορτς και σανδάλια για τις πιο casual εμφανίσεις μας. Επίσης στη μόδα είναι φέτος τα πιο αέρινα και μακριά μπλουζάκια ή μπλουζάκια τύπου πουκάμισα ριχτά ή με δέσιμο στο τελείωμα.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Οι παντελόνες αποτελούν ένα απο τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά ρούχα το οποίο μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και να είσαστε άνετες αλλά και μέσα στις τάσεις της φετινής σεζόν. Ιδιαίτερα παντελόνες σε εμπριμέ μοτίβα ή ριγέ με λάστιχο στη μέση, ψηλόμεσες, αλλά και σε ουδέτερα χρώματα. Top χρώμα της σεζόν για παντελόνα το μουσταρδί. Συνδύασε τη παντελόνα σου με μονόχρωμα top και σανδάλια ή πλατφόρμες, ανάλογα με την ώρα που θα το βάλεις,

Και φυσικά δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινό ρούχο από τα jean σορτς. Αποτελούν και αυτά ένα βασικό κομμάτι της ντουλάπας μας για την καλοκαιρινή περίοδο. Συνδυάζεται με πολλά γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ για να κάνουμε μοναδικές εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Υπέροχος συνδυασμός για το jean σορτς, είναι με ένα μακρυ δαντελωτό πανωφόρι ή τύπου κιμωνό και μονόχρωμο τοπ.

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Τα maxi φορέματα σίγουρα αποτελούν ένα από τα must have καλοκαιρινά ρούχα. Θα τα βρούμε σε πολλά είδη, με σκισίματα, με ζώνη, με ανοιχτή πλάτη καθώς και σε διάφορα μοτίβα, για να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο!

Για φέτος το καλοκαίρι μια υπέροχη επιλογή είναι ένα maxi φόρεμα φλοράλ ή ριγέ, το οποίο μπορεί να φορεθεί τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες ανάλογα με το πως θα το συνδυάσουμε. Προτιμήστε σανδάλια τις πιο casual εμφανίσεις σας, ενώ για τις πιο βραδινές φόρεσε πλατφόρμες και τσάντα φάκελο.

ΦΟΥΣΤΕΣ

Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την αγαπημένη μας φούστα.. οι maxi φούστες αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για το καλοκαίρι. Για πιο casual εμφανίση συνδύασε την αγαπημένη σου maxi φούστα με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι ή με τοπ. Για  βραδινές εμφανίσεις επέλεξε mini φούστα, , πανωφόρι τύπου σακάκι και ψηλοτάκουνα.

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ

Για εύκολα ντυσίματα, ένα από τα must have κομμάτια για το φετινό καλοκαίρι είναι η ολόσωμη φόρμα. Είτε μακριά είτε πιο κοντή, με μοτίβο ή χωρίς, το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί ένα εύκολο ντύσιμο για όλες τις ώρες της ημέρας!

Μοναδικοί συνδυασμοί με σανδάλια και μακριά κολιέ για τις πρωινές σας εμφανίσεις και με πλατφόρμες και statement κολιέ για τις πιο βραδινές. Όπως και την συνδυάσεις, η ολόσωμη φόρμα αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για μοναδικές εμφανίσεις!

Μπορεί να σας αρέσει