Λουκ για την ανάσταση

Λουκ για την Ανάσταστη 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η Aνάσταση φτάνει σε λίγες ώρες και εσύ ακόμα αναρωτιέσαι πιο είναι το πιο ιδανικό και το πιο σικάτο λουκ για την εκκλησία αλλά και για το  αναστάσιμο τραπέζι. Μην ανησυχείς εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε σικάτα και κλασσικά κομμάτια τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Αρχικά ο καιρός έχει ανοίξει και αυτό μας επιτρέπει αυτομάτως να φορέσουμε πιο καλοκαιρινά ρούχα. Η πρώτη μας λοιπόν επιλογή είναι η αγαπημένη μας ολόσωμη φόρμα. Είτε είναι με ρίγες είτε είναι τζίν είτε είναι απλή μονόχρωμη σου εξασφαλίζει σίγουρα ένα σικάτο και μοδάτο λουκ που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Προτίμησε να το συνδυάσεις με ένα ψηλό πέδιλο ή με γόβες και από πάνω μπορείς να προσθέσεις ένα σακάκι το οποίο να ταιριάζει με το χρώμα της ολόσωμης φόρμας και το οποίο να έχει μία κλασσική γραμμή. Η κλασσική γραμμή στα σακάκια αυτομάτως κάνουν το σύνολο να φαίνεται πιο καλό και πιο ιδιαίτερο. Μην ξεχάσεις τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια και είσαι έτοιμη.

Δεύτερο λουκ είναι η αγαπημένη μας ψηλόμεση παντελόνα. Μπορείς να επιλέξεις την μαύρη η οποία αποτελεί ένα κλασσικό κομμάτι αλλά μπορείς να επιλέξεις και μια παντελόνα σε χρώμα κόκκινο που είναι  πιο πασχαλινό. Συνδύασε την με ένα crop top  από πάνω και είσαι έτοιμη. Από πάνω μπορείς να την συνδυάσεις είτε με ένα δερμάτινο jacket είτε με ένα σακάκι. Τέλος, οι γόβες ή τα ψηλά σου πέδιλα είναι απαραίτητα για το συγκεκριμένο λουκ.

Τρίτο λουκ είναι το μονόχρωμο λουκ που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει must στην γυναικεία μόδα. Το μονόχρωμο λουκ μπορείς να το πετύχεις με ένα παντελόνι και ένα σακάκι τα οποία θα είναι στο ίδιο χρώμα. Επίλεξε  βεραμάν, κόκκινο ή άσπρο χρώμα που πάντα δείχνει πιο επίσημο. Από μέσα μπορείς να φορέσεις ένα άσπρο,μαύρο μπλουζάκι ή απλά να κλείσεις το σακάκι σου χωρίς να φορέσεις τίποτα από μέσα. Τέλος, επίλεξε και εδώ μια γόβα ή ένα πέδιλο σε χρώμα όμως που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο λουκ.

Τέταρτο και τελευταίο είναι το αγαπημένο μας maxi  floral φόρεμα. Ανοιξιάτικο, αέρινο και ιδανικό για κάθε σωματότυπο. Επίλεξε ένα φόρεμα floral το οποίο θα το συνδυάσεις με τα πέδιλα σου και από πάνω το δερμάτινο jacket σου και είσαι έτοιμη για την περίσταση.

Για τους πιο σικάτους συνδυασμούς τσέκαρε εδώ:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει