Κορμακια και τοπ..Πως να τα συνδυασεις..

ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠ..ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ..

Οι γυναικείες μπλουζες σίγουρα αποτελούν το βασικό κομμάτι στα περισσότερα ντυσίματά μας και ο συνδυασμός τους με τα υπόλοιπα γυναικεια ρουχα είναι ενα από τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε για να κάνουμε το ντύσιμό μας να ξεχωρίζει! Οι επιλογές που έχουμε είναι σίγουρα αρκετές! Υπάρχουν πολλά «είδη» μπλούζας ώστε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να κάνουμε ένα πιο ανατρεπτικό και μοντέρνο ντύσιμο.. με λατρεμένα για τη φετινή σεζόν κορμάκια και τοπ. Η νέα σεζόν φέρνει στη κορυφή των επιλογών κορμάκια αλλά κα τοπ σε πολλά σχέδια και ακόμα περισσότερα υφάσματα κι εμείς πρέπει να μαστε έτοιμες να την υποδεχτούμε γνωρίζοντας τα πάντα για το πώς να τα συνδυάσουμε!

Κορμάκια. . .

Ότι πιο θηλυκο και σέξυ μπορείς να επιλέξεις για το ντύσιμο σου. Τα κορμάκια ήταν ανέκαθεν αγαπημένο γυναικείο κομμάτι και φυσικά αποτελούσαν και basic κλασσική επιλογή. Το πιο συνηθισμένο είναι τα κλασσικά κορμάκια μακρυμάνικα ή κοντομάνικα, με χαμόγελο ή V στη λαίμοψη, που μπορείς να φορέσεις με casual ή και εντελώς αθλητικά ντυσίματα ή ακόμα και σαν διακριτικό τοπ σε ένα εντυπωσιακό office look. Για παράδειγμα μπορείς να επιλέξεις το αγαπημέν σου τζιν παντελόνι με hot επιλογή τα ψηλόμεσα, αθλητικό και jacket, ή άκρως άνετο και θηλυκό ντύσιμο με κορμάκι με φόρμα ή κολάν στο γυμναστήριο αλλά και κοστούμι με γόβα και ένα απλό basic κορμάκι στο εσωτερικό.

Και εννοείται πως το κλασσικό είναι διαχρονικό και πάντα ωραίο αλλά μία μόδα που ξεκίνησε πέσυσι έρχεται φέτος να μας αναστατώσει ακόμα περισσότερο και δε θα μπορούσα να μιλάω για κάτι άλλο πέρα από τα ημιδιάφανα κορμάκια! Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε την εμφάνιση του το πρώτο μαύρο ημιδιάφανο κορμάκι ακρως θηλυκό και σέξυ ιδανικό για τολμηρές αλλά και σικάτες εμφανίσεις. Φέτος λοιπόν η μόδα κάνει άλλο ένα βήμα μπροτά και επιλέγει ημιδιάφανα κορμάκια σε εντυπωσιακά ντεσέν, με τοπ επιλογές τα φλοράλ και τα εμπριμέ με γεωμετρικά μοτίβα. Επέλεξε να τα συνδυάσεις με μία midi ή mini μονόχρωμη φούστα για το ποτό σου ή ακόμα και με τζιν και κάποιο basic στενό μπλουζάκι ή τοπ στο καφέ σου.

Τοπ. . .

Και για τις πιο τολμηρές τι καλύτερο αντί για μία κλασσική μπλούζα να επιλέξεις ένα τοπ. Ίδιαίτερα άν ο σωματότυπός σου το επιτρέπει το τοπ είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι και για πρακτικούς λόγους όπως η ζέστη και μπορεί να φορεθεί και πρώι και βράδυ. Φέτος τα τοπ που θα ξεχωρήσεις είναι τα πιο αθλητικά κοντομάνικα με κάποιο δέσιμο ή ρίγα σε διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά και πιο καλά τοπ όπως δαντελωτά ή φλοράλ, με πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως δεσίματα στο λαιμό ή καλύτερα υφάσματα. Προτείνουμε να φορέσεις παντελόνα μακριά με τοπ και σανδάλι στη παραλία, τοπ με παντελόνι ψηλόμεσο και σακάκι ή τοπ με ψηλόμεση φούστα σε μία βραδινή εμφάνιση.

Μπορεί να σας αρέσει