Γιατί τα κορμάκια αποτελούν ένα basic κομμάτι

Κορμάκια

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Όλες όταν ακούμε κορμάκια το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το μπαλέτο ή οι μπαλαρίνες. Λίγες από εμάς όμως γνωρίζουμε την πραγματική αξία που βρίσκεται στα κορμάκια και γιατί αποτελούν ένα basic κομμάτι.

Αρχικά το κορμάκι είναι ένα κομμάτι το οποίο μοιάζει πολύ σαν μπλούζα. Μπορείς να το βρείς σε μακρυμάνικο, κοντομάνικο, ενώ άλλες φορές μπορεί να το βρείς και ως στράπλες. Διαθέτει κούμπωμα από κάτω ή αποτελεί ένα εννιαίο κομμάτι χωρίς κούμπωμα. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα που μπορείς να βρείς είναι το μαύρο και το άσπρο ενώ μπορείς να διαλέξεις ένα κορμάκι με ή χωρίς ραφές στο κάτω μέρος για να μην διαγράφει.

Το κορμάκι είναι ένα από τα πιο βασικά ρούχα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου από πολύ παλιά, μέχρι και σήμερα. Μπορείς να το συνδυάσεις με το ψηλόμεσο τζίν σου, τη φούστα σου, την παντελόνα σου, το δερμάτινο σορτσάκι σου, ακόμα και με το κολάν σου. Ταιριάζει με σχεδόν όλα σου τα ρούχα και αυτό σου δίνει κατευθείαν αμέτρητες επιλογές στο να το φορέσεις. Επίσης, μπορεί να σε κρατήσει ζεστή τις κρύες μέρες του χειμώνα (εάν το φορέσεις από μέσα βάζοντας από πάνω μία άλλη μπλούζα είτε μια πλεκτή ζακέτα). Είναι ιδανικό για το γυμναστήριο καθώς σε κρατάει πάντα στην σωστή θερμοκρασία και ταιριάζει με την φόρμα σου.

Συνδυασμοί που σου προτείνουμε είναι να το φορέσεις με το τζίν πανωφόρι σου ή με το δερμάτινο σου – κυρίως  για το άσπρο κορμάκι. Μπορείς επίσης να διαλέξεις ένα έντονο καλσόν και να το φορέσεις μαζί με την φούστα σου ή να διαλέξεις ένα έντονο χρώμα στο κορμάκι σου και να το φορέσεις με κάτι πιο ουδέτερο από κάτω. Είναι ένα κομμάτι που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση του τι να διαλέξεις και επίσης αποτελεί ένα safe κομμάτι που πάντα θα αγαπάμε.

Εάν θέλεις και εσύ να βρείς το αγαπημένο σου κορμάκι σου προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά εδώ:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει