Γίνε και εσύ το κορίτσι του Μάη

Γίνε κ εσύ το κορίτσι του Μάη

Ο Μάϊος μπήκε και ο καιρός επιτέλους αρχίζει να γίνεται καλοκαιρινός. Η πρωτομαγιά εκτός από γιορτή είναι και μία μέρα η οποία μας επιβάλει να ντυθούμε όσο πιο ανοιξιάτικα μπορούμε. Εάν θέλεις λοιπόν να γίνεις και εσύ το κορίτσι του Μάη παρακάτω σου έχουμε έτοιμα σύνολα που μπορείς να βάλεις τον Μάϊο και ιδέες που θα λατρέψεις.

Πρώτο κομμάτι δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το αγαπημένο μας floral φόρεμα το οποίο θα μπορούσε να είναι είτε κοντό είτε μακρύ. Το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζει τέλεια με την μέρα ενώ είναι αέρινο και ρομαντικό. Για να ολοκληρώσεις το σύνολο δοκίμασε να φορέσεις ένα στεφανάκι από μικρά λουλουδάκια στο κεφάλι το οποίο ταιριάζει τέλεια με κότσους αλλά και με πλεξούδες. Τέλος από κάτω επίλεξε ένα πέδιλο ή τα sneakers σου.

Δεύτερο σύνολο είναι οι αγαπημένες μας floral παντελόνες. Αγαπημένο κομμάτι που όλες οι γυναίκες το έχουμε λατρέψει. Μπορείς να το φορέσεις με ένα τοπάκι από μέσα που να ταιριάζει στο χρώμα της παντελόνας σου και από πάνω το τζιν jacket σου. Τέλειο με sneakers αλλά και με πέδιλο.

Τρίτο σύνολο είναι οι μακριές λουλουδάτες φούστες. Ένα διαχρονικό κομμάτι που κατέχει ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα μας. Συνδυάζεται με crop top αλλά και με κολλητά μπλουζάκια και μας παρέχει άνεση, στυλ και κομψότητα.

Τέταρτο δεν μπορεί να είναι άλλο από τα αγαπημένα μας floral πουκάμισα. Τα  συνδυάζεις εύκολα και γρήγορα με ένα κολάν ή ένα απλό τζινάκι. Επίσης ταιριάζουν τέλεια με ψηλόμεσες παντελόνες αλλά και με φούστες από μέσα. Απλό κομψό και τελείως ανοιξιάτικο. Συνδύασε το με sneakers ή με ψηλά πέδιλα.

Τελευταίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την αγαπημένη μας ολόσωμη φόρμα. Αποτελεί ένα κομμάτι πράγμα το οποίο κάνει το συγκεκριμένο ρούχο να είναι εύκολο στο να συνδυαστεί. Ταιριάζουν τέλεια με πέδιλα ψηλά και με τα all stars σου.

Μπορεί να σας αρέσει