Καμηλό: το απόλυτο χρώμα για τον χειμώνα

Ρούχα σε καμηλό χρώμα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Φέτος βλέπουμε ότι η χρωματική παλέτα της μόδας επανέφερε ένα χρώμα το οποίο είχε ξεχαστεί για κάποια χρόνια. Το λεγόμενο καμηλό επέστρεψε πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά φέρνοντας μαζί του ζίπ κιλότ σε καμηλό χρώμα, παλτά, φορέματα ακόμα και καπέλα. Είναι ένα μοναδικό χρώμα το οποίο συνδυάζει τόνους του μπέζ ,του καφέ ανοιχτού αλλά και του σκούρου και πάει εύκολα με οποιοδήποτε χρώμα.  Ξέρουμε ότι ίσως μπορεί να έχεις έναν ενδοιασμό στο να το συνδυάσεις με το μαύρο χρώμα αλλά μην το φοβηθείς! Το συγκεκριμένο χρώμα είναι γήινο και ταιριάζει με όλες και τις αποχρώσεις και τα χρώματα που θα επιλέξεις να το συνδυάσεις. Ώρα λοιπόν για να τα σετάρεις 🙂 Σου δίνουμε λοιπόν κάποιους τρομερούς συνδυασμούς που θα λατρέψεις.

Αρχικά, εάν έχεις ένα καμηλό παλτό μπορείς να το συνδυάσεις από μέσα με ένα φόρεμα σε ίδιες αποχρώσεις – τύπου μάξι αλλά και ακόμα με ένα μαύρο πιο απλό φόρεμα – που θα το συνδυάσεις με τις μαύρες γόβες ή μπότες σου. Μπορείς ακόμα να συνδυάσεις ένα άσπρο πουκάμισο με τζιν και από πάνω το τέλειο καμηλό παλτό σου. Προσοχή αυτό το παλτό ταιριάζει τέλεια και με αθλητικά αλλά και με ίσια παπούτσια.

Εάν έχεις ζίπ κιλότ καμηλό προτίμησε να φορέσεις από πάνω ένα ζιβάγκο άσπρο ή ένα crop top πάλι σε χρώμα άσπρο και από κάτω τις μπότες σου, τις μαύρες ή τις άσπρες γόβες σου.

Η φούστα καμηλό όπως και ή παντελόνα ταιριάζει τέλεια και με άσπρο ζιβάγκο αλλά και με μαύρο και από πάνω μία ζώνη αγκράφα. Μπορείς να φορέσεις από κάτω τις ψηλές μπότες σου, τις μπαλαρίνες σου ή και τα oxford σου. Από την άλλη εάν έχεις φόρεμα επίλεξε να φορέσεις από κάτω τις ψηλές σου μπότες σε μαύρο χρώμα.

Εάν πάλι έχεις πλεκτό σε χρώμα καμηλό συνδύασε το με ένα κολάν μαύρο και από κάτω τα αγαπημένα σου αθλητικά ή και ακόμα ένα ψηλόμεσο τζιν που θα φορέσεις από μέσα το πλεκτό σου και θα βάλεις από πάνω μία ζώνη.

Ότι ρούχο και να έχεις με αυτό το χρώμα μην το φοβηθείς είναι το πιο must και basic για αυτό τον χειμώνα.

Παρακάτω μπορείς να βρεις διάφορα κομμάτια σε αυτό το χρώμα:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει