Επίλεξε την ιδανική ολόσωμη φόρμα ανάλογα με την περίσταση!

Επέλεξε την ιδανική ολόσωμη φόρμα ανάλογα με την περίσταση!

Το καλοκαίρι προχωράει σταθερά και μας έχει πάρει τα μυαλά! Για τις περισσότερες από εμάς οι διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει, η διαθεσή μας έχει αλλάξει και η ψυχολογία μας είναι στα top. Δεν υπάρχει όμως καμία στιγμή που μία γυναίκα ξεχνάει την εμφάνιση της, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Η διάθεση μας αλλά και ο καιρός επιβάλλουν ρούχα ανάλαφρα και αεράτα, αλλά και εύκολα outfit που μπορείς να φορέσεις χωρίς να αγχώνεσαι για το πως θα τα συνδυάσεις. Το πιο εύκολο ρούχο λοιπόν που έχω να σου προτείνω δεν είναι άλλο από μία ολόσωμη φόρμα. Μία ολόσωμη φόρμα δημιουργεί αναμφίβολα ένα εντυπωσιακό ντύσιμο για κάθε περίσταση. Είναι ένα ευέλικτο ρούχο το οποίο ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα συνδυαστεί, μπορεί να μεταμορφωθεί πλήρως.

Το συγκεκριμένο ρούχο αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο, όπως συμβαίνει και με τα φορέματα, γι αυτό και οι περισσότερες το λατρεύουμε, καθώς δεν αγχωνόμαστε για τους συνδασμούς που θα κάνουμε. Ωστόσο, πολλές γυναίκες το αποφεύγουν, διότι η επιλογή ενός σχεδίου που δεν τις κολακεύει και ο συνδυασμός με λάθος λεπτομέρειες, ενδέχεται να αποβούν μοιραία. Επιλέγοντας όμως το ιδανικό κόψιμο, μια ολόσωμη φόρμα μπορεί να σε κάνει εκθαμβωτική.

Τόσο τα χρώματα, όσο και τα σχέδια στις ολόσωμες φόρμες είναι πολλά ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι. Φυσικά ακόμα και αυτή την εποχή το all time classic μαύρο χρώμα δε μπορεί να λείψει από τη ντουλάπα σου αλλά τα top χρώματα για το καλοκαίρι του 2019 είναι το ρουά, το κίτρινο, το κόκκινο, το χακί κ.α. Εκτός από τις μονόχρωμες επιλογές φέτος είναι πολύ στη μόδα οι φόρμες με ριγέ ή φλοράλ λεπτομέρειες. Πάρε ιδέες παρακάτω και επέλεξε την ιδανική ολόσωμη φόρμα ανάλογα με την περίσταση.

Σε casual εμφανίσεις αλλά και στη παραλία..

Για την παραλία χρείαζεσαι ρούχα άνετα και δροσερά για να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου. Η πιο σωστή επιλογή λοιπόν είναι τα κοντά ολόσωμα φορμάκια με ζωνάκια ή ανοίγματα. Ιδιαίτερα για φέτος το ριγέ είναι top επιλογή για κοντό φορμάκι.

Για τον καφέ σου ή μια χαλαρή βόλτα υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με το style που θέλεις να έχει το ντύσιμό σου. Μία αγαπημένη επιλογή για φέτος, για πιο chic εμφάνιση είναι οι ζιπ κιλότ με ψηλά ραντάκια που συνδυάζονται με κοντό μπλουζάκι στο εσωτερικό. Για εντελώς χαλαρή εφάνιση επέλεξε πολύ φαρδιά ζιπ κιλότ ασύμμετρη. Τέλος οι ριπ ολόσωμες φόρμες είναι πολύ στη μόδα φέτος. Επέλεξε μία φόρμα με κάποια λεπτομέρεια ή με εντυπωσιακή πλάτη και δώσε άλλο ύφος στο ντύσιμό σου.

Στο γραφείο..

Μία ολόσωμη φόρμα είναι φυσικά ιδανική και για το γραφείο. Οι επιλογές μας όμως στη συγκεκριμένη περίσταση πρέπει να διαθέτουν άνεση αλλά και με σικάτα και σοβαρά στοιχεία. Επέλεξε πιο σοβαρή γραμμή, με πιο καλό ύφασμα και μανικάκι κοντό ώστε να μην αφήνεις εκτεθημένο το επάνο μέρος του κορμού σου. Επέλεξε κάποια κοντομάνικη ζιπ κιλότ, ή καποια κοντομάνικη μακριά ολόσωμη φόρμα με κρουαζέ λεπτομέρεια και κοντό μανικάκι. Τέλος μία κρεπ ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα, αλλά με λεπτομέρειες που καλύπτουν τη πιο sexy διαθεσή της σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και στο γραφείο.

Το βράδυ..

Για μία βραδινή εμφάνιση το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι ένα sexy κοντό φορμάκι που σε συνδυασμό με ένα ψηλό πέδιλο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Για φέτος όμως στη μόδα είναι και οι μακριές εφαρμοστές ολόσωμες φόρμες που κάνουν λεπτομέρεια καμπάνα. Μπορεί να μην είναι τόσο αποκαλυπτικές αλλά γοητεύουν με το style και την εφαρμογή τους. Τέλος οι ζιπ κιλότ δε θα μπορούσαν να λείπουν από μία βραδινή εμφάνιση πάντα όμως με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Επέλεξε κάποια ζιπ κιλότ με σκισίματα οι ιδιαίτερο μπούστο, πάντα δίνοντας έμφαση στο ύφασμα αλλά και στο ντεσέν. Must επιλογή φλοράλ ζιπ κιλότ.

 

Μπορεί να σας αρέσει