Το αθλητικό γυναικείο κολάν που πρέπει να έχεις

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΛΑΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ

Ένα  αθλητικό γυναικείο κολάν δεν είναι ποτέ αρκετό. Αν είσαι επαγγελματίας αθλήτρια ή ακόμα κι αν ο αθλητισμός είναι απλά το χόμπι σου, το σίγουρο είναι πως θα χρειαστείς τα κατάλληλα ρούχα για να γυμναστείς. Και τι πιο αθλητικό από ένα γυναικείο κολάν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μία γυναίκα όταν χρειαστεί να ντυθεί αθλητικά είναι τα γυναικεία κολάν ή αλλιώς leggings. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τα αθλητικά γυναικεία κολάν εξελίσσονται όλο και περισσότερο συνδυάζοντας την άνεση με το άψογο και απολύτως μοντέρνο στυλ. Φυσικά ένα αθλητικό ντύσιμο δεν προορίζεται μόνο για το γυμναστήριο!! Αντιθέτως πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν να ντυθούν αθλητικά και στην καθημερινότητα τους, στον καφέ ή σε μια βόλτα στα μαγαζιά.

Το αθλητικό ντύσιμο και ιδιαίτερα το κολάν αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών τόσο σε sporty όσο και σε casual εμφανίσεις. Υπάρχουν τέσσερα είδη αθλητικών κολάν που κάθε γυναίκα λατρεύει και σίγουρα θα πρέπει αν δεν το έχει ήδη κάνει να τα εντάξει στη γκαρνταρόμπα της!

Κλασσικό μονόχρωμο ελαστικό κολάν:

Το κλασσικό μαύρο ελαστικό κολάν που είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα. Συνδυάζεται εύκολα με πιο πολλά πράγματα απ΄ όσα περίμενες. Το απλό μαύρο τύπου βαμβακερό αθλητικό γυναικείο κολάν που όλες αγαπάμε γιατί εκτός από κομψές, είμαστε και πολύ άνετες. Φέτος το χειμώνα εκτός από το κλασσικό μαύρο χρώμα είναι επίσης στη μόδα το χακί και το μπορντό. Συνδύασέ το με ένα πουλόβερ ή φούτερ, εντυπωσιακά sneakers και πανωφόρι κι είσαι έτοιμη.

Μαύρο κολάν με διαφάνειες:

Τα κολάν με διαφάνειες σε διάφορα σημεία στο πόδι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν την τιμητική τους. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην τα λατρέψει καθώς συνδυάζουν την αθλητική σου διάθεση με έντονη θηλυκότητα και πιο sexy style. Είναι ένα κολάν που θα αναδείξει τα πόδια και γενικότερα τη σιλουέτα σου. Συνδύασέ το με αθλητικό λευκό παπούτσι, εφαρμοστό basic μπλουζάκι και ζακετάκι από πάνω.

Γυαλιστερό αθλητικό κολάν:

Πρόκειται για το κλασσικό αθλητικό γυναικείο κολάν που τον τελευταίο καιρό το βλέπουμε παντού κι όχι μόνο στα γυμναστήρια. Είναι πολύ άνετα ακόμη κι αν τα φοράς όλη μέρα. Εκτός από το κλασσικό μαύρο χρώμα τα γυαλιστερά κολάν ειδικά φέτος είναι στη μόδα σε πολύ έντονα χρώματα όπως το ρουά, το κόκκινο, το ποντικί και πολλά άλλα. Το συγκεκριμένο κολάν εκτός από το γυμναστήριο είναι απίστευτο και για καθημερινά ντυσίματα με αρβυλάκια. Φόρεσέ αθλητικά σε πολύ έντονα χρώματα, τοπ και ζακέτα κι έφυγες!

Κολάν σε animal print:

Όπως όλες γνωρίζουμε η πιο hot τάση του φετινού χειμώνα είναι τα animal print, σε όλα τα σχέδια και χρώματα που μπορείς να φανταστείς. Δε θα μπορούσαμε λοιπόν να μη συμπεριλάβουμε στη λίστα μας και γυναικεία κολάν σε animal print με τα πιο διαδεδομένα το λεοπάρ και το φίδι. Το συγκεκριμένο υναικείο κολάν μπορεί να φορεθεί παντού ανάλογα με το πως θα επιλέξεις να το συνδυάσεις από το γυμναστήριο μέχρι ένα ποτό το βράδυ. Για super αθλητικό ντύσιμο συνδύασέ το με μονόχρωμο αθλητικό παπούτσι, ασύμμετρη φαρδιά μπλούζα από πάνω και τσάντα πλάτης.

Μπορεί να σας αρέσει