Γυαλιστερά κολάν: μια απόλυτη αδυναμία

Γυαλιστερά Κολάν

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ψάχνεις τρόπους για να ξεφύγεις από τα βαρετά συνηθισμένα χρώματα; Θέλεις τα ρούχα σου να ξεφεύγουν από την μονοτονία και τη βαρεμάρα; Σου έχουμε την λύση. Τα γυαλιστερά κολάν είναι εδώ και φέρνουν τα πάνω κάτω στην γκαρνταρόμπα σου.

Αρχικά, πρόκειται για ένα είδος κολάν το οποίο φτιάχνεται από το υλικό “λίκρα” το οποίο είναι ανθεκτικό, ελαστικό, δεν φεγγίζει και δεν  ξεχειλώνει. Το συγκεκριμένο υλικό  προσθέτει γυαλάδα στο κολάν σου και επίσης, αναλόγως με το φώς που υπάρχει τριγύρω, κάνει το χρώμα του να αλλάζει (ιριδίζων). Χρήσιμο τιπ! Η λίκρα είναι ιδανική για την έντονη άσκηση καθώς δεν φαίνονται πάνω της τα σημάδια του ιδρώτα και επίσης εμποδίζει το σώμα να ιδρώσει πολύ 😉

Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι ότι  το συγκεκριμένο κολάν μπορείς να το βρείς σε οποιοδήποτε χρώμα. Και όταν λέμε σε οποιοδήποτε εννοούμε οποιοδήποτε! Οπότε μην φοβηθείς να επιλέξεις αυτό το μωβ το ανοιχτό που σου έχει γυαλίσει το μάτι ή ακόμα και ένα μπλε ηλεκτρίκ. Τα γυαλιστερά κολάν είναι εδώ για να σπάσουν κάθε συνηθισμένο ντύσιμο και να σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Μην ξεχνάς! Ιδανικό για το γυμναστήριο αλλά και για τις βόλτες σου.

Τα παπούτσια που πρέπει να επιλέξεις είναι τα sneakers σου, οι ψηλές σου μπότες αλλά και τα κοντά μποτάκια σου. Σου προτείνουμε να μην το φορέσεις με μπαλαρίνες ή με oxford, γιατί αυτού του είδους τα κολάν δεν ταιριάζουν με τα συγκεκριμένα παπούτσια.

Στο επάνω μέρος επίλεξε μία πλεκτή φαρδιά μπλούζα είτε κοντή είτε μακριά σε ένα χρώμα που να ταιριάζει με το κολάν σου. Ακόμα μπορείς να επιλέξεις ένα γυαλιστερό κολάν ψηλόμεσο έτσι ώστε να το φορέσεις με ένα hοodie crop top ή ακόμα και με ένα απλό crop top. Ένας άλλος συνδυασμός που θα απογειώσει το κολάν σου είναι να διαλέξεις ένα άσπρο τοπάκι (ή μαύρο) και από πάνω ένα πουκάμισο – κατά προτίμηση τζίν σκέτο που πάει με όλα τα χρώματα. Επίλεξε να φορέσεις για πανωφόρι είτε ένα τζιν μπουφάν oversize είτε το δερμάτινο σου. Απόφυγε να φορέσεις παλτό σε έντονα χρώματα, μιας και το κολάν σου είναι ήδη σε έντονο χρώμα και προτίμησε ένα παλτό με μαύρο χρώμα.

Μην το σκέφτεσαι πολύ. Μπορεί να είναι κάτι καινούριο στην μόδα αλλά τα γυαλιστερά κολάν ήρθαν για να μείνουν για πάντα, όπως αυτά εδώ. Για ρίξε μια ματιά:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Μπορεί να σας αρέσει