Κορμάκια

18 Φεβ: Γιατί τα κορμάκια αποτελούν ένα basic κομμάτι

Όλες όταν ακούμε κορμάκια το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το μπαλέτο ή οι μπαλαρίνες. Λίγες από εμάς όμως γνωρίζουμε την πραγματική αξία που βρίσκεται στα κορμάκια και γιατί αποτελούν ένα basic κομμάτι.
Γυαλιστερά Κολάν

15 Φεβ: Γυαλιστερά κολάν: μια απόλυτη αδυναμία

Ψάχνεις τρόπους για να ξεφύγεις από τα βαρετά συνηθισμένα χρώματα; Θέλεις τα ρούχα σου να ξεφεύγουν από την μονοτονία και τη βαρεμάρα; Σου έχουμε την λύση. Τα γυαλιστερά κολάν είναι εδώ και φέρνουν τα πάνω κάτω στην γκαρνταρόμπα σου.
Τζιν παντελόνια - DENIM

09 Φεβ: Η φάση είναι DENIM

Όταν μιλάμε για Denim το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια. Είτε ψηλόμεσα, είτε κοντοκάβαλα, είτε σκισμένα, είτε απλά! Όποια απόχρωση και να είναι τα τζίν είναι από τα πιο αγαπημένα κομμάτια τα οποία μπορείς να τα φορέσεις, είτε σε πιο καθημερινές περιστάσεις, είτε όμως και σε πιο σημαντικές.
Ολόσωμη Φόρμα

01 Φεβ: Ολόσωμη Φόρμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Η ολόσωμη φόρμα είναι ο ορισμός ενός ολοκληρωμένου κλασσικού και λαμπερού συνόλου. Τα πρώτα χρόνια που οι τάσεις της μόδας έφεραν την ολόσωμη φόρμα στην ζωή της γυναίκας, οι γυναίκες δεν πίστευαν πολύ σε αυτό το λούκ.